Verzending

Verzending

Fabrikanten
-- Alle merken --
Categorieën

 

 

Snelle levering: Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Al onze pakketten worden verzonden door DHL of PostNL.

 

Bestelbedrag onder € 25,- Van € 25,- tot € 100,- Boven € 100,-
Nederland € 6,75 € 6,75 Gratis
Belgie € 12,50 € 9,75 Gratis

 

 

 

 

Wilt u iets retourneren om wat voor reden dan ook? Stuur ons een mailtje zodat wij op de hoogte zijn en dan komt alles goed.

'U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Producten die niet geretourneerd kunnen worden zijn producten die vallen onder artikel 10 van de algemene voorwaarden. Retourkosten kunnen afhankelijk van de reden voor uw eigen kosten zijn, neem dus altijd vantevoren contact met ons op voordat u iets retour stuurt.

 

Formulier voor herroeping downloaden

(simpel mailtje is ook voldoende als u iets terug wilt sturen, maar webshop keurmerk stelt een formulier verplicht voor ons)

 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.